Välkommen till min blogg

Jag heter Anna Lindau Backlund och bor på Visingsö mitt ute i Vättern. Jag är gift och har två vuxna döttrar som flaxat iväg och har nyligen fått ett litet barnbarn.

Jag arbetar som frilansjournalist och mellan varven gillar jag att kåsera. Hittills har jag skrivit för byrålådan, men nu känns tiden mogen att dela med mig av skriverierna som handlar om sådant som kan hända i livet. Vardagsföreteelser sett med humoristiska ögon, där jag hoppas locka mina läsare till skratt och kanske något igenkännande leende.

Jag har döpt min blogg till ”Från A till Ö”. Det är precis vad det handlar om och namnet är lite dubbeltydigt: Dels för att jag använder alfabetets alla bokstäver när jag skriver, dels för A är den första bokstaven i mitt namn. Och Ö:et är viktigt – jag bor ju på en ö.

Denna ö har jag älskat i 35 år, då flyttlasset gick från Huskvarna och folk tyckte jag var smått galen som valde att bli öbo. Men det är en underbar plats att bo på och när jag kåserar hämtar jag ofta inspiration från ö-samhället, eller vad som kan hända när man tar färjan över till Gränna.

Hoppas nu att du vill följa med mig och att du känner dig sugen på lite vardagskomik.  Jag skriver om livet, rätt upp och ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s